sâmbătă, 25 septembrie 2010

Superliga Tinerelor Femei de Comitet



Partea a II-a - O nouă ordine mondială

"Istoria ne învaţă că rozul pur stă la baza creaţiei universale, iar dacă movul de sine stătător mai are o şansă în faţa lui, maroul este complet anihilat, distrus şi şters din amintirea cosmică."
Fanta Roz


Departe de ochii lumii, nou înfiinţata Superligă a Tinerelor Femei de Comitet (pe scurt STFC) se antrena din greu pentru a trece cel mai important test de bărbăţie feminină. Adică turnatul vinului din bidonul de cinci kile cu gura largă, în altă sticlă cu gura mai îngustă, muci fiind, fără să dea pe lângă, trebuind să găsească şi soluţia cea mai elegantă, că doar erau nişte doamne. Şi asta pentru că până atunci, acest lucru era considerat imposibil de făcut de vreo deţinătoare de zâmbet vertical. Dacă Zmuca şi Hellen Ochi de Vultur  ţineau de sticla mică Bomberwoman nu putea ridica singură bidonul de cinci kile. Dacă se schimbau între ele, ba una turna prea repede, ba cealaltă nu nimerea. Nasoală treabă. Dar, aşezându-se dezamăgite în iarbă lângă celelalte supereroine, Ina Felina şi Aaelena, şi-au adus aminte de motto-ul Superligii Gentlemenilor şi atunci au avut dintr-o dată o revelaţie cosmică. "Da, noi nu putem bea din bidon?", au exclamat toate în cor! Apoi fericite că au trecut testul de bărbăţie, s-au întins pe iarba moale şi s-au apucat să vadă apusul.


Dar asfinţitul acela a fost foarte ciudat. Şi asta nu de la vin. Vinul era bun, că era de la Winetu şi el îl face de să te pizdeşti eficient nu să ai vedenii. Ei, tocmai asta li se părea că au. La orizont soarele proiecta o lumină stranie, maronie, ceva ce nimeni nu mai văzuse până atunci, atrăgându-le mult atenţia. S-au gândit că nu e nimic deosebit, doar un fenomen atmosferic mai ciudat, dar Hellen cu privirea ei uimitoare zări puhoiul distrugător ce se revărsa, ameninţarea uriaşă şi oamenii care fugeau din faţa dezastrului. Mult fum maro, multă agitaţie, multă disperare şi nimeni capabil să pună punct acestui lucru îngrozitor. Ştiind de-acum că sunt ultima şansă pe care o avea planeta în faţa monştrilor, au plecat să-i înfrunte bărbăteşte, cum numai nişte adevărate femei de comitet puteau. Au plecat la luptă folosind binecunoscutul lor slogan de îmbărbătare: "Hai noroc şi-n pizdă fire in the hole!"


*

Ajunse la locul bătăliei au văzut îndată cu cine aveau de-a face. În faţa lor se înfăţişau scene teribile. Extratereştrii maro devorau totul în calea lor: case, maşini, drumuri, poduri, aproape ca la indundaţie. Zgomote teribile zguduiau satul iar copii plângeau de mama focului, babele se văitau că şi aşa e mică pensia şi minorele suspinau ştiind că Superliga Gentlemenilor era încercuită. Tinerele Femei de Comitet priveau neputincioase păstrând deocamdată o distanţă apreciabilă de invadatori..
- Cât de mulţi sunt, exclamă Zmuca cuprinsă puţin de panică. Cum o să-i pizdim pe aştia, fără ajutorul gentlemenilor?
- Dacă ne băgăm pe ei aşa cu tupeu nu rezolvăm nimic şi o să păţim acelaşi lucru ca şi gentlemenii. Cu ăştia trebuie altfel să ne batem. Altfel nu avem nici o şansă.
Dar aducându-şi aminte de o legendă veche, dar foarte adevărată şi care funcţionase eficient în trecut, Ina Felina spuse:
- Staţi puţin! Am o idee care s-ar putea să meargă. Apropiaţi-vă!
Le şopti ceva la ureche. Zmuca şi Aaelena zâmbiră. Bomberwoman se scârpină de mirare în cap. Hellen exclamă: "Dacă e musai, e musai!"

Invadatorii se apropiau de Rădăuţi, iar armata era înfrântă. Jandarmeria era şi ea complet distrusă, că ei nu ştiau tare multe în arta războaielor intergalactice, ei ştiau numai să dea amenzi la ăia care beau o bere la statuie şi se pişau între copaci la lac. Dar ca în filmele americane cu hepi end, Superliga Tinerelor Femei de Comitet a apărut ca dintr-un vis, fiind toate îmbrăcate în halate, hotărâte să oprească o dată pentru totdeauna atacul extraterestru. Ei aveau moralul ridicat şi se uitau cu superioritate la cele cinci eroine. Deşi numărul lor era colosal, în comparaţie cu apărătoarele, asta era cam tot ce mai puteau arunca monştrii în luptă. Asaltul începuse repede, fără prea multe preliminarii, extratereştrii năpustindu-se cu toată viteza asupra oraşului. Tinerele nu schiţau nici un gest. Aşteptau ca invadatorii să se apropie la distanţa optimă pentru anihilarea totală. Şi de-odată ele îşi scoaseră toate odată halatele rămânând cu zâmbetele verticale descoperite. Se ţineau una pe alta de mână ca să efectul să fie şi mai devastator. O lumină puternică roz, mai strălucitoare decât o mie de sori învălui peisajul mohorât, incinerând tot ce era maroniu, nimicind cu o singură lovitură întreaga forţă a cotropitorilor. Totul se petrecuse într-o fracţiune de secundă. Nici n-au ştiut ce i-a lovit, aşa de intens a fost totul şi au căzut seceraţi în alergare. Anihilarea a fost completă. Nimic ce era de origine extraterestră nu a supravieţuit.

Superliga Gentlemenilor a supravieţuit încercuirii. Deşi situaţia era mai mult decât maronie, ei au avut cumpătul necesar, ştiind că până la urma se va găsi o situaţie favorabilă şi onorabilă ca totul sa se schimbe înapoi în roz. După bătălie a curs cu mulţumiri şi medalii, ba chiar eroii au fost propuşi să conducă şi lumea, spre binele ei, evident, dar ei modeşti fiind au refuzat. Economia Volovăţului a fost distrusă, dar ajutoarele de la guvern şi cele de la gigi becali au început, încet, încet să aducă satul înapoi pe linia de plutire. Rădăuţiul, cu marile sale valori culturale a fost salvat de curajul ambelor Superligi, iar ca mulţumire, ziua de 30 septembrie a devenit zi internaţională de băut şi chefuit, cu festivităţi grandioase. Ziua coincide şi cu aniversarea celor 15 ani plus, de la naşterea supereroinei Zmuca, eveniment sărbătorit evident cu multă băutură.


 Harta cu desfăşurarea ostilităţilor


La mulţi ani, Andreea!

  

8 comentarii:

  1. Uimitor!
    Cu câtă precizie s-au poziționat SGPL+STFC:
    * front natural de putoare de varză stricată de anu trecut la Milishowți
    * flanc de margine în Marginea
    * și trupe roz din Clit

    Lamulțan!

    RăspundețiȘtergere
  2. Care dintre ele e Andreea?
    Ce trebuie pentru a intra in STFC?
    Sanatate Andreea.O tarie e buna-n cinstea ta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Admiterea în STFC e foarte complicată, mai ceva ca la medicină. Candidaţii trebuie să ştie să bată bine extratereştrii şi să tragă la măsele în mod egal. Apoi mai e ceva legat de zâmbetul vertical, iar eu aici nu ştiu prea multe detalii, dar o să mă interesez...

    Andreea e în mijloc.

    RăspundețiȘtergere
  4. FJ 13 e cea mai zare în lupta cu extratereştrii!
    şi-a format pupila în vederea depistării lor ... s-o fii văzut în salină... "uite şi-un alien..." "opaaa ... înc-un alien... " ... îi depista pe toţi :))

    revin pentru lectură. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. şi cu zâmbetele 'stă' biiine. zâmbeşte în toate direcţiile... şe vertical, şi orizontal, şi oblic... cum vrei, ea e de acolo :)

    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Perfect.
    Este nevoie de zambete verticale pentru a evolua!

    RăspundețiȘtergere
  7. zare-ma duce cu gandul la Zarea...grade,zambete verticale si ... verticale

    RăspundețiȘtergere