joi, 22 aprilie 2010

Ziua Pământului

Azi e petrecere mare în Sistemul Solar şi toate planetele sunt agitate, parcă nu mai au stare. Păi, diseară, băutură moca, doar e ziua Pământului. Şi face şou, undeva mai aproape de Soare, că e mai cald, şi sigur se îmbată toţi şi dorm pe afară.

Şi cum nu poţi să mergi la o zi de naştere cu mâna în cur (cam cum facem noi), planetele s-au strâns în faţă la Gift Shop ca să cumpere ceva Pământului. Dar ce să-i ia? Că nici nu prea aveau mulţi bani iar preţurile erau mari şi oferta nu cine ştie ce.

- Bă, hai să-i mai dăm un satelit, că are numa' unu şi cred că s-o fi plictisit de el, spuse grasul de Jupiter. Uite eu am vreo şaizeci, am de unde da şi la alţii. 
- Da vreau şi eu de ziua mea un satelit, mârâi Mercur.
- Bă, tu eşti prea mic pentru asta. Tre să mai creşti. Nu mai ţii minte că ai avut unul şi l-ai stricat? 
- Bună idee, grasule, exclamă Saturn. Dacă pui tu un satelit şi eu un inel, cred că rezolvăm problema delicat şi ieftin. Apoi mai luăm câte o sticlă de votcă de fiecare şi gata. Să înceapă şou'!
- Da' eu vreau ceva dulce, spuse Venus, că mie votca nu-mi place şi borăsc de la ea. Vreau Angely.
- Gândeşti ca o pizdă! Părcă văd că te îmbeţi ca cioata şi dansezi în păsă goală pe masă, cum ai făcut la ziua lu' Neptun. Curvo!
- Bă, eu mă gândeam la altceva, se băgă şi Marte în vorbă. Aţi văzut că ăsta se tot plânge de vreo trei milioane de ani că i-a apărut o rasă păduchi sapiens de ăia naşpa care îl deranjeză toată ziua. Hai să-i cumpărăm un tratament, aşa cum mi-aţi luat şi mie de ziua mea acu' un miliard de ani. Atunci un tratament antimarţieni nu costa tare mult, sper ca nici ăsta să nu fie tare scump.
- Da, zise grasul. Luăm o cometă, două şi-l tratăm repede. Nu cred că trebuie mai mult de două folosiri şi scapă săracul de sapienşi ăia, tu-le muma-n cur. Acu hai să ne mişcăm repede, că timpul trece şi vreau să beau serios seara asta. 

Acestea fiind spuse, planetele au pornit spre locul unde va avea loc petrecerea, strigând bucuroase: Să beeeeeeeem! 

4 comentarii:

  1. :))
    auzi, da' numai planetele is invitate? o steluta acolo... macar pentru un striptiiiizz si tot e buna la ceva... :)
    SA TRAIASCA SI CURVA DE VENUS SI MERCUR SI NENEA MARTE...
    SI PAMANTUL SA TRAIASCA. :)

    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. bu hu hu :))
    ai o leapşă de completat. e la mine. aşa vrea FJ13... vrea răspunsuri de la tine. :)

    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. DE ZIUA BARBATULUI, LA MULTI ANI ! :)
    "AI ZAMBIT AZI?"

    CU DRAG,
    .

    RăspundețiȘtergere
  4. mulţumesc!
    am baut azi! da nu destul încat să mă apuce zâmbetul. orizontal :))

    RăspundețiȘtergere