vineri, 26 noiembrie 2010

Unde-i lege nu-i tocmeală

Extras din Monitorul Oficial

Organele de partid adoptă prezenta hotărâre: 

Lege de interes universal 

Art. 1 Ziua de 29 noiembrie este declarată "Ziua Universală a venerării Marelui Conducător". În această zi, fiecare cetăţean este obligat ca pe cel puţin un perete să ataşeze tablouri sau fotografii în format minim A2, cu Marele nostru Sof, Lumina ce ne călăuzeşte prin întunericul nopţii. Este strict interzis de a avea alte gânduri decât cele de bine îndreptate spre Liderului Suprem. Munca se va desfăşura normal, dar fără a fi plătită, pentru că banii nu pot aduce fericirea, aşa cum poate să o aducă un asemenea eveniment măreţ. 

Art. 2 În weekend-ul dinaintea sau cel de după grandioasa sa zi de naştere, Respectatul Lider va da de băut. Asta în funcţie de cum are el chef, normal. Nu i se poate impune absolut nimic. În loc de manifestări grandioase, cetăţenii vor sta pe toată perioada weekend-ului închişi în case. Raza de soare care este el, nu ştie exact unde va da de băut, aşa că e de preferabil, ca în momentul alegerii unei locaţii, crâşma să nu fie populată de eventuali dârlăi care să ocupe inutil spaţiul şi să consume degeaba aerul Marelui General. 

Art. 3 Norocoasele chelneriţe, cele care vor avea deosebita onoare de a servi suita de personalităţi care vor participa alături de Gloriosul Căpitan la festivităţi, nu au voie să îl privească în ochi. De lumina vie ce pleacă de la pupilele sale şi inteligenţa ce se revarsă odată cu ea, nu poate avea parte orice muritor. Părintele naţiunii este întotdeauna un gentleman şi el va încerca să plătească. Va fi refuzat categoric, chiar dacă el insistă. Chelneriţele vor achita din salariul lor toată nota de plată, lăsând şi un bacşiş considerabil.

Art. 4 Cei ce vor fi invitaţi nu vor trebui să aducă nici un cadou Excelenţei sale, deoarece nu există în univers darul perfect pentru persoana perfectă aşa cum este el. O asemenea faptă ar însemna, mai degrabă, o jignire profundă pentru Invincibilul Comandant. Totuşi cei ce vor participa, vor fi obligaţi să mai ceară încă un rând de băutură, pentru a sublinia încă o dată, asta dacă mai era nevoie, mărinimia Înţeleptului.

Art. 5 Nerespectarea acestor articole va duce la sancţiuni grave, începând de la trasul pantalonilor jos, în public, până la împuşcarea în rotulă a celor ce săvârşesc aceste grave infracţiuni. Se poate ajunge chiar şi la  puşcărie pe viaţă.


Prin aceste rânduri, noi muritorii aducem un mare omagiu Preaiubitului şi Prearespectatului Sof şi cu sinceră bucurie în suflet îi mulţumim fierbinte, că ne călăuzeşte paşii spre un viitor plin de împliniri.

La mulţi ani, Coae!




2 comentarii:

  1. SOF să trăiască!
    el sigur ajunge suta!
    de fapt,cred că o să treacă liniştit de sută... 130 - cam pe-aici îi prevăd eu destinul :))
    ne îngroapă lejer pe toţi, apoi o să se plictisească singur. da' n-o să renunţe :)
    SOF - să trăieşti omule mulţi ani, la fel de calm ca şi până acum!
    :)

    RăspundețiȘtergere